Beursvrouwen

Referenties

ok-beurs-vrouwen

FRAGMENT INTERVIEW VOOR HET BLAD "CLOSE-UP" JOYCE ELSINGA, OFFICE MANAGER FRISTADS-KANSAS

Meer dan promotiedames
Voor de bezetting van de stand van Fristads Kansas tijdens de bouwbeurs 2017 wordt gezorgd door de Sales & Marketing manager en vier mensen uit de buitendienst. Als extra werkt het bedrijf op de beurs met twee promotiedames geregeld door Zeylmaker & Partners. “Nou, het zijn wel meer dan promotiedames,” corrigeert Joyce Elsinga, “het zijn actrices die er heel bedreven in zijn om mensen in onze stand te krijgen. Op een beurs lopen altijd mensen die wel interesse in je product of dienst hebben, maar die wat te schuchter zijn om daadwerkelijk een stand binnen te stappen. Die pikken zij er feilloos uit. Het is echt veel meer dan een beetje mooi staan te wezen en een foldertje uitdelen. We hebben al eerder met ze gewerkt en dat is goed bevallen, ook dit jaar weer.”

Geschreven door John van den Akker, directeur Project5:

"Heel fijn samengewerkt met de beursvrouwen. Zij zijn een absolute meerwaarde geweest voor onze presentatie op de beursvloer. Niemand kon er om heen om kennis te komen maken met ons bedrijf. Goede presentatie door middel van iPads. Hele enthousiaste, dynamische persoonlijkheden met een professionele benadering. Kortom een echte aanrader om de proef op de som te nemen om ze in te huren en te verwonderen over de impact van deze beursvrouwen"

Hun belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam in contact! Waar voor uw geld! Creatief!

Geschreven door Marco Engel, directeur Dynamic No Break:

Anders dan onze gebruikelijke ervaringen met "folder-uitdelers" zijn wij prettig verrast door de inzet van de dames en het resultaat van hun werkzaamheden. Een enthousiaste, vriendelijke, prettige maar toch altijd vasthoudende conversatie met onze potentiële klanten heeft behoorlijk wat (meer) klantinformatie en evenredig veel meer verkoopgesprekken geleid. Voor mij staat vast dat ze er bij onze komende beurzen weer bij zijn.